-
een dambord
In de wereld van K3 crea kriebels kwam ik op het idee om blokjes cake op een fonduevork te prikken en in chocoladeglazuur te wentelen.
-
Saluti dalle Dolomiti
*kip met spaghetti & bospaddenstoelen, bracht mij op het idee om Kruidenflensjes, gezien in Tendens op AVS pottenkijker of maïstortilla’s of quesadillas uit “De verse Mexicaanse keuken” te vullen & overgieten met een kaassausje.
-
Mignonette gevuld met mozzarella, pesto en gedroogde tomaat
Varkenslapjes gevuld met mozzarella, pesto en gedroogde tomaat uit Carnet de cuisine Geert Van Hecke p 120 -121 + Toscaanse varkenskotelet uit echte venten spelen met vuur. Ingrediënten voor 3 personen:
-
Zuiders koken
Ik nam met groenten & aardappelsaus voor 15 personen deel aan de (afgelaste) receptenwedstrijd: “Welke diëtist(e) zet het lekkerste CAV-dieetgerecht op een weekmenu?” Mediterrane griet wordt een cholesterolarm gerecht als je Alpro Cuisine gebruikt i.p.v. room.
-
Ragout van konijn met penne
Penne met ragout van konijn uit dagelijkse kost 4
-
Aprilvisjes van suikerbrood
Deeg maken met een kenwood.