een dambord


In de wereld van K3 crea kriebels kwam ik op het idee om
blokjes cake op een fonduevork te prikken en in chocoladeglazuur te wentelen.

 

Werkwijze :

  1. Leg het aluminium zakje chocoglazuur ongeveer 10 minuten in een pannetje heet water.
  2. Leg een vel aluminiumfolie op een dienblad.
  3. Dan haal je het zakje uit het water en ze schudt het heen en weer. Zet het vuur uit.
  4. Als je in het zakje knijpt voel je of de chocoglazuur al helemaal gesmolten is!
  5. Knip een hoekje van het zakje af.
  6. Giet de vloeibare chocoglazuur in een bain marie. Hang de bain-marie in de pan met kokend water.
  7. Doop de cakeblokjes met een fonduevork in de chocoglazuur.
  8. Laat de overtollige chocolade eraf druipen boven het bord. Leg de physalis op aluminiumfolie. Zodra de chocoglazuur afgekoeld is kunnen jullie beginnen smullen.
,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.