HomeSoort maaltijd Archive by category "Borrelhapje"

Tempura van Sergio & aïoli

Tempura van Sergio & aïoli
Posted in : Borrelhapje, Saus on by : Greet
Tags:

In De keuken van Spanje van Beverly Leblanc wordt scampi fritti in bloem gewenteld, en met het beslag “zonder ei” voor pescadito frito wordt niets gedaan. In “Het Nieuwsblad Magazine” deed Sergio niets met de bloem! Wijntip: Wit, Pinot blanc 2007, Collection privée, Cave d’Ingersheim van bij Delhaize.

Vietnamese nems “amora”

Vietnamese nems “amora”
Posted in : Borrelhapje, Feestrecept, Moeilijk on by : Greet

Ik vond varkensrolletjes met finettes in filodeeg in het boekenmagazine van Lannoo en heb een Vietnamees feestrecept: lenterolletjes op Indonesische wijze (dat ik kreeg op het Salon van de gastronomie in Brugge) één keer als aperitiefhapje geserveerd, maar ik kon mij niet meer herinneren hoe ik Chinese loempia klaarstoomde…