Bieslookpersilladerolletjes


Als mondvermaak voor de receptie en een Zwitserse kinderfondueparty bourguignonne (met hypermoderne wereldwijn: Shiraz 2006 Lindemans Bin 50, Australië) kook ik  met hoeve- en streekproducten.

Ingrediënten voor 6 personen

  • 50 g (glutenvrij) broodkruim
  • 50 gram boter
  • 1 1/2 eetlepel peterselie
  • zout/peper
  • 1/2 teentje knoflook
  • bieslook
  • 6 sneden parmaham of Ganda everzwijnham (80 g)

Werkwijze knof-bieslookbroodkruim:
verkruimel het brood.
Snijd met een schaar de peterselie fijn in een glas.

Meng met een vork in een kom:
50 gram boter,
een halve eetlepel gehakte peterselie & gesnipperde bieslook,
zout en peper
en 50 gram broodkruim.
Pers een half teentje knoflook uit. Doe het erbij.

Beleg sneden rauwe ham met de bieslookpersillade.
Rol ze op.
Snijd de ham-bieslookpersilladerolletjes  in schijfjes

,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.