Zuid-Afrika: vanillepap


Op een kookles van strooide ik, om velvorming te voorkomen, suiker op chocoladeoudding, een tip uit koken = wetenschap.

 Vanillecrème: 1236,38 kcal
Dit heb je nodig voor 7 personen:

  • melk 1 l
  • imperial puddingpoeder vanille 66 g (332 kcal/100 g)
  • suiker 100 g

Leg eerst petit-beurrekes (gezien in WEEKEND van 10.11.2012) of speculaas in de potjes voor je ze vult!

éénpersoonsrecept:
dubbelvla

Dit heb je nodig voor 1 persoon: 181 kcal:

  • 2 x 70 ml melk
  • 5 g vanille bloem (332 kcal/100 g )
  • 5 g imperial puddingpoeder chocolade (335 kcal/100 g)
  • 2 x 7,5 g suiker(Bij pudding voor diabetici :2 x anderhalve koffielepel Canderel aan de gekookte pudding toevoegen)

Werkwijze:

  1. Breek de puddingpoeder met 1 dl melk .
  2. Breng de rest van de melk met de suiker aan de kook ZONDER ERIN TE ROEREN! 
  3. Giet het mengsel in de kookpot.
  4. Breng al roerend aan de kook. potje(s) vullen
  5. Laat afkoelen.
,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.