Wafelhartjes van pannenkoekendeeg zonder eieren & met Ganda ham.
Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g pannenkoekenmix Dr. Oetker (1 zakje)
- 2 sneden Ganda ham
- 225 ml room
- muskaatnoot
- peper/zout
- rozijnen
- 1 blikje maïs
- boter
Werkwijze
- Laat de rozijnen 1 uur weken in koud water. Laat de maïs boven de gootsteen in een zeef uitlekken.
- Klop de room half op en doe er de pannekoekenmix bij. Voeg de fijngesneden ganda ham aan het mengsel toe. Kruid met muskaatnoot, peper en zout.
- Laat de rozijnen boven de gootsteen in een zeef uitlekken en roer onder het mengsel. ROER GOED OM! Doe de uitgelekte maïs erbij. Laat het deeg 1 uur rusten.
- Vet een hartjeswafelijzer (van Nova) lichtjes in.
Doe een beetje deeg in het wafelijzer. Laat bakken.
Het wafelijzer omdraaien en de andere kant bakken.