Light chocopasta


Hadden jullie ook een CHOCO-FIJNE vakantie? Kregen jullie ook al eens “een hele plak Belgische of Zwitserse chocola” omdat je iemand hielp met een klusje?
En aten jullie hem ook helemaal op, zodat je niet meer kon eten, zoals Jip & Janneke?
Ik organiseerde in de GBS een workshop “chocoladesnoeper(ij)tjes”.


Ingrediënten voor 12 personen

  • 200 ml  room 20%
  • 20 gram Canderel
  • 100 gram Halfvolle boter
  • 200 gram fondant chocolade

Werkwijze :
Zet alles klaar. Weeg de boter en de Canderel af.
1 Smelt in een pan de chocolade in de room op en zacht vuurtje.
2 Neem de pan van het vuur. Voeg stukjes boter en canderel toe.
3 Roer met een houten lepel tot alles goed gemengd is.
4 Vul potjes. Laat de choco afkoelen. Zet een deksel op de potjes


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.