Roodbaars in lekkerbeksaus


“Lotte Aspe, het zelf bedacht recept met keukenvoorraad en staartvis of zeeduivel van Aspe op 2.7.2008. Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 1 ui
  • 50 g solo
  • p/Z
  • 1/2 l witte wijn
  • bouillonblokje
  • 70 g tomatenpuree
  • 100 g champignons
  • peterselie
  • maizena

Werkwijze Fruit de uisnippers in de gesmolten solo. Voeg de champignons toe. Kruid na baktijd met peper & zout. Giet de witte wijn erbij. Voeg het bouillonblokje toe. Bind. Voeg tomatenpuree toe. Werk af met gehakte peterselie. Laat de roodbaarsfilet (van 7 tot en met 9/4 in aanbieding bij delhaize) overnachten in deze saus. Dien op met puree


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.