Mosselen op astucio


Mosselen koken op de schaal van een astucio is één van mijn gezond zuiders recepten.
Ik vind het een lekkernij  waaraan niet kan weerstaan worden bij de zomerse frisheid van Chablis, chardonnay of  SAUVIGNON BLANC! Serveer eens mijn lekkere en gezonde pesto bij Oxfam: mosselen bij 120 Sauvignon Blanc als aperitief voor 8 personen:

Werkwijze: Gewoon 1 kg mosselen in de schelp, peper uit de molen, op de grillplaat van de astucio leggen (bakje niet vergeten te plaatsen!)
De astucio op stand 3 (180°C) zetten.
Deksel erop en enkele minuten wachten tot de mosselen opengaan.
Flink kruiden met peper uit de molen. Smullen maar!

Hierbij past Penfolds Koonunga Hill 2005 Sémillon en Sauvingnon blanc, South-Eastern Australia

,

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.