HomeSoort maaltijd Borrelhapje Mosselen op astucio

Mosselen op astucio

Posted in : Borrelhapje, Low budget on by : Greet

Mosselen koken op de schaal van een astucio is één van mijn gezond zuiders recepten.
Ik vind het een lekkernij  waaraan niet kan weerstaan worden bij de zomerse frisheid van Chablis, chardonnay of  SAUVIGNON BLANC! Serveer eens mijn lekkere en gezonde pesto bij Oxfam: mosselen bij 120 Sauvignon Blanc als aperitief voor 8 personen:

Werkwijze: Gewoon 1 kg mosselen in de schelp, peper uit de molen, op de grillplaat van de astucio leggen (bakje niet vergeten te plaatsen!)
De astucio op stand 3 (180°C) zetten.
Deksel erop en enkele minuten wachten tot de mosselen opengaan.
Flink kruiden met peper uit de molen. Smullen maar!

Hierbij past Penfolds Koonunga Hill 2005 Sémillon en Sauvingnon blanc, South-Eastern Australia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.