Piep de kaasmuis


Ik liet mij inspireren door mijn jommekesboeken: lieve choco, de tocht naar asnapije & kaas met gaatjes.

 Ingrediënten voor 15 personen:

 

  • 1 witte kool
  • 1 stuk kaas van 1 cm dik (600 g)
  • 1/2 kg druiven
  • zilverpapier
  • tandenstokers
  • ajuintjes

Werkwijze
1 Wikkel de kool in zilverpapier.
2 Maak ogen en een neus met 2 druiven
3 Snijd met een scherp mes de kaas eerst in reepjes van 1 cm dik, dan met een mes zonder tandjes in blokjes.
4 Steek een tandenstoker door elk blokje kaas. Steek hierop een druif.
5 Prik de kool vol lekkere kaas op prikkers.
De kaasmuis is klaar.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.