Ananas met krab-garnalencocktail

Zoals op ons huwelijk…

Dit heb je nodig als hoofdgerecht voor 2 personen:

  • 2 doosjes krab : 170 g netto
  • 200 g gepelde garnalen
  • half stokbrood + klein brood
    Voor de cocktailsaus :
  • 80 g mayonaise met citroen
  • 4 druppels tabasco
  • 24 g ketchup
  • 20 ml whisky
  • 12 g peterselie
  • 1/2 verse ananas

Bereiding

  1. Meng de tomatenketchup, peper, zout, whisky onder de mayonaise.
  2.  Verdeel een grote ananas in vier. (Zorg ervoor dat het groen eraan blijft). Verwijder het hart. Snij het vruchtvlees in stukjes.
  3.  Meng de krab (zonder het vocht),en de garnalen onder de cocktailsaus.
  4. Opdienen met 1⁄4  ananas per persoon.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.