Duo dessert chocolade-ijs


Roomijs van tobleronechocolade uit Sergio feest, één van de kinderdesserts waarvan in weekend het recept ontbrak, bereidde ik in SMOG & GBE .

 

Ingrediënten:

  • 47 g chocolade (= 1 reep) of mokkaboontjes
  • 200 g poedersuiker
  • 1 koffielepel nescafe
  • 6 eierdooiers
  • 400 ml half opgeklopte slagroom
  • 1 zakje Duo Dessert chocoladepudding
  • 400 ml melk
  • 1 eetlepel suiker

Werkwijze

  1. Klop met de mixer de room met de bloemsuiker half op
  2. Maak met de mixer duo Dessert chocoladepudding met de melk, de suiker, (4 eetlepels cognac) & nescafé in een kom van 2l.Splits de eieren.
    Voeg eierdooiers& de room bij de pudding.
  3. Draai de pudding met de Philips Delizia duo ijsbereider.
  4. Schaaf de chocolade of mokkaboontjes& doe ze na 15 minuten in de ijsbereider

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.