Mosselen op de bbq

Mosselen op de bbq

Bij mosselen op de barbecue, een lekkernij waaraan niet kan weerstaan worden, met mijn pesto past Cèdre Héritage, vin du pays du Lot /Chablis ’05, Penfolds Koonunga Hill ’05 Sémillon, 120 Sauvingnon blanc, Chileense wijnen, zoals 120 chardonnay ’06

Dit heb je nodig voor 10 personen:

  • 1 kg mosselen

Werkwijze

  1. Steek de barbecue vroeg genoeg aan.
  2. Spoel de mosselen 3 keer.
  3. Leg de mosselen in de schelp in een aluminium bakje boven de gloeiende kolen op de barbecue. (180°C)
  4. Enkele minuten wachten tot de mosselen opengaan.
  5. Flink kruiden met peper uit de molen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.