SHERIDAN’S au café glacé


Door ijskoffie in Spelen met warm & koud, Smaak Special nummer 8 van maart 2008 kwam ik op het idee voor
amaretto coffee (gezien in De Zondag)
glacé met SHERIDANS COFFEE LAYERED LIQUEUR & Carte d’Or Passion au café.

Dit heb je nodig

  • 2 dl Sterke koffie
  • 250 g Carte d’Or koffie light ijs of Passion au café
  • 250 ml slagroom
  • 50 g bloemsuiker (vanillesuiker)
  • cacao
  • SHERIDAN’S COFFEE LAYERED LIQUEUR

Werkwijze

  1. Maak sterke koffie.
    Laat ijskoud worden.
  2. Klop 250 ml slagroom met 50 g bloemsuiker & 1 zakje vanillesuiker
  3. Vul voor de versiering een garneerspuit met slagroom.

Doe het carte d’or mokka-ijs, de opgeklopte room + 2 eetlepels koffielikeur in een blender.
Giet in hoge glazen.
Werk af met de slagroom.
Bestrooi met cacao


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.