Zelfgemaakte chocopasta


Ik kwam in de wakkere muis op dit idee om met je klas geld in te zamelen! Steek met je klasgenoten de handen uit de mouwen (ik vond in de Jommkeskrant dat ik glucose, een soort suikersiroop bij de bakker moet vragen) en maak t bij mij thuis zelf choco & bak brood!

Dit heb je nodig

  • 200 ml room 40 % (+  2 vanillestokjes)
  • 200 gram honing of glucopur?
  • 100 gram boter
  • 200 gram fondantchocolade

Werkwijze :
Zet alles klaar. Weeg de boter en de suiker af.
1 Breng in een pan de room (+ 2 opengesneden vanillestokjes)  aan de kook.
(Neem de vanillestokjes eruit.)
Voeg honing of glucopur toe.
Roer.
2 Neem de pan van het vuur.
Voeg stukjes boter en chocolade toe.
3 Roer met een houten lepel tot alles goed gemengd is.

4 Vul potjes. Om duimen en vingers af te likken!!!Niet???

Laat de choco afkoelen.
Zet een deksel op de potjes


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.