à la Florentine


Ik ben in mijn archieven aan het grasduinen en kwam ik op het idee om (in 30′) voor ons tweetjes varkensfiletgebraad of varkensmignonettes en bladspinazie met mozzarella te bereiden.

Ingrediënten voor 2 personen (of singles voor 2 dagen):

  • 450 g diepgevroren bladspinazie met mozzarella
  • 10 draaien van de pepermolen
  • 1/2 koffielepel zout
  • satekruiden
  • 300 g varkenshaasje of finettes of varkenssneden
  • boter


Werkwijze

 

Snijd het varkenshespgebraad in reepjes.
Spinazie

1 Laat de boter bruinen op stand 6.
Bak de finettes af.
Bestrooi langs beide kanten met satekruiden. Roer goed om.
Laat ze gaar worden.
2 Verwarm de spinazie 6′ op 750 watt.
Voeg 1/2 koffielepel zout en 10 draaien van de pepermolen toe.
Roer.
Verwarm de spinazie nog 6 minuten op 750 watt in de magnetron.

3 Bak de  kroketjes 5 minuten.

Dien de spinazie & de finetttes apart op.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.