Moeder Theresa koekjes

(Glutenvrije) kaneelkoekjes.


Dit heb je nodig :

  • 250g (nogluten)bloem
  • 20g zachte boter
  • 60 g bruine suiker
  • 3 eieren
  • 1 koffielepel kaneelpoeder

Zo ga je te werk :

De warmeluchtoven voorverwarmen op 160°C.

Kneed een deeg van de boter, de nogluten bloem.
Voeg de bruine suiker en kaneel toe. Meng het deeg goed
Doe er het ei bij. Meng met een houten lepel.
Vet mini vormpjes in (dan bekom je torentjes) of leg bakpapier op een bakplaat.
Leg met behulp van 2 koffielepels deeg op de vormpjes of op de bakplaat
Bak ze 15 minuten in een warme lucht oven op 160°C.
Neem de koekjes van de bakplaat en laat ze afkoelen op een taartrooster.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.