Breinvriendelijk smurfenhuis


Eierpaddenstoel, een recept uit Vos en Haas koekboek, noteerde mijn dochter lang geleden op KETNET.


Dit heb je nodig

  • 1 tomaat
  • 1 hard gekookt ei
  • 1 tube mayonaise

Werkwijze

  1. Hard gekookte eieren:
  2. Prik een gaatje in de bolle kant van de eieren.
  3. Leg de eieren in een pannetje.
  4. Zet ze onder koud water.
  5. Breng het water aan de kook.
  6. Laat ze 8 à 10 minuten koken.(Reken vanaf het kookpunt van het water.)
  7. Laat koud water over de eieren stromen(=schrikken).
  8. Pel het hard gekookt ei warm.
  9. Snij het topje en het voetje eraf.
  10. Snij een buitenste schijfje tomaat af.
  11. Plaats het op het topje van het ei.
  12. Maak stippen met mayonaise

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.