Deze 8 rozijnenbroodjes vind ik tamelijk droog.
Dit heb je nodig :
- 250g (nogluten)bloem
- 20g zachte boter
- 30 g Candico cassonade = bruine suiker
- 1 ei
- snuifje zout
- 40 ml water
- 3 koffielepels Meli honing
- 40 g rozijnen
Zo ga je te werk :
- De warmeluchtoven voorverwarmen op 160°C.
Klop het ei los in een kommetje.Doe er de honing en het water bij. - Kneed een deeg van de boter, de NOGLUTEN bloem en het zout.
Voeg de bruine suiker toe. Kneed het deeg goed - Doe er het ei -honing -watermengsel bij. Kneed met de mixer.
Voeg de rozijnen toe en kneed manueel. - Vet vormpjes in.
Doe 50 g deeg in de vormpjes.
Bak ze 20 minuten in een warme lucht oven op 160°C.
Ontvorm en laat ze afkoelen op een taartrooster.