glutenvrije honingbroodjes

Deze 8 rozijnenbroodjes vind ik tamelijk droog.
Dit heb je nodig :

  • 250g (nogluten)bloem
  • 20g zachte boter
  • 30 g Candico cassonade = bruine suiker
  • 1 ei
  • snuifje zout
  • 40 ml water
  • 3 koffielepels Meli honing
  • 40 g rozijnen

Zo ga je te werk :

  1. De warmeluchtoven voorverwarmen op 160°C.
    Klop het ei los in een kommetje.Doe er de honing en het water bij.
  2. Kneed een deeg van de boter, de NOGLUTEN bloem en het zout.
    Voeg de bruine suiker toe. Kneed het deeg goed
  3. Doe er het ei -honing -watermengsel bij. Kneed met de mixer.
    Voeg de rozijnen toe en kneed manueel.
  4. Vet vormpjes in.
    Doe 50 g deeg in de vormpjes.
    Bak ze 20 minuten in een warme lucht oven op 160°C.
    Ontvorm en laat ze afkoelen op een taartrooster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.