Voor al diegenen bij wie er nog roomgebak bij kan.
Ingrediënten
- filodeeg
- 50 gram MIX voor pasteibakkersroom van AVEVE
- anderhalve dl koude volle melk
- boter
- cocktailfruit of frambozen
Werkwijze
Zet de oven op 180°C. Vet een bakplaat in.
1. Steek 24 rondjes uit het filodeeg.
2.Bestrijk elk rondje met gesmolten boter.
3.Leg 3 rondjes boven elkaar.(Bestrooi met zout)
4.Bak 7 minuten in het midden van de oven op 175°C (Vraag mama je te helpen bij het gebruik van de oven.) Laat daarna het deeg afkoelen.
5. Open het blik cocktailfruit en laat het fruit uitlekken in een zeef.
6. Als de filodeeg goed koud is: leg je eerst een laag pudding en dan een laag cocktailfruit of frambozen op de onderste helft (zonder tekening).
7. Leg het deegplakje met de tekening erop. Bestrooi met bloemsuiker.