Kippenborst “bellino”


Kippenborst met boursin Cuisine & kerstomaten.
Dit heb je nodig
Als voor 8 personen

  • 2 dubbele kippenborstfilets
  • 2 eetlepels boter € 1,22
  • peper
  • zout
  • waterkers € 0,97
  • Boursin Cuisine met kruiden light €2,37
  • 3 eetlepels ketchup
  • 100 g frani cocktail tros tomaten of kerstomaten € 2,79

Werkwijze

  1. Snijd 100 g tomaten in 4 of in 8.
  2. Laat een klont boter bruinen in een bakpan. Ga een stap achteruit, zo voorkom je brandwonden indien het vet spat. Prik een vork in 1 Kippenborst. Leg de Kippenborsten een voor een in de bakpan. Bak de Kippenborsten aan, tot het vlees van de pan loslaat. Draai de Kippenborsten om. Bak de andere kant. Kruid beide kanten met peper en een snuifje zout.
  3. Geef na 20 minuten een snede in het vlees. Controleer of de Kippenborsten doorbakken zijn.
  4. Kippenborsten uit de pan nemen & warmhouden.
  5. Giet de Boursin Cuisine in de pan. Kleur met ketchup
  6. De saus mag goed doorsmaken, indien nodig bijkruiden.
  7. Werk af met waterkers.
  8. Meng er VLAK VOOR HET OPDIENEN de kerstomaatjes onder. Serveer in een ovenschaaltje.

Dien op met farfalle tricolore


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.